Mediterranean Farmhouse

Space dramatically transformed in this Mediterranean home after removing a wall and moving the kitchen into the former living room. Now the light and open large kitchen, dining room, and comfortable living room flow well together and offer more functional space for the whole family. A new entryway, a new pantry, a fireplace makeover and rustic posts and beams complete the beautiful home.

Project team:

3Y5A8640-64.jpg
3Y5A8636-62.jpg
3Y5A8648-67.jpg

Client Feedback

"Kate is nothing short of amazing! We had been working with a different designer for a kitchen remodel but something felt "off" about the design we were moving towards but we didn't know how to fix it. The project had stalled out and we were frustrated when we met with Kate for a second opinion. Immediately it was a breath of fresh air.

 

We asked Kate to help us 'reimagine' our home to make it a more open, inviting space to entertain and gather as a family. She took the time to find out exactly how we used our space and how we wanted it to feel rather than simply asking us how we wanted it to look. Her focus was as much on the usability of the space as it was on the look and feel. The result was a breathtaking new design and floor plan which far surpassed our expectations. 

 

Throughout process she was on top of every detail, helping to keep the project within budget and on time. She walked us through all of the hundreds of decisions that go into a remodel making it easy and (dare I say) fun?  All of the contractors and vendors have all remarked how easy and enjoyable it is working with Kate. It's been wonderful to work with Kate and are looking forward to working with her again in the future." -- Amanda Evans

Design Vision

Before
After - partial walls become reclaimed wood posts in open rustic living room
Before
After - New open dining area
Before
After - Original Kitchen wall is removed to open up space
Before
After - Original living room becomes kitchen after wall is removed
Before
After
Before
After
Before
After 
bath.png
3Y5A8640-64.jpg
Before
bath2.png
After
3Y5A8636-62.jpg