Wave Ave Update

0F0A5251.jpg

This home was reconfigured to an open floor plan by removing a wall and swapping the kitchen and living room, to maximize the southern light streaming in from the back yard. The hall bath, dining room, laundry room, master bedroom, entryway and adjacent office / guest bedroom were also updated and are now more functional, attractive and spacious as well. With new siding, exterior paint and landings, the home's exterior was also dramatically updated too.

Project team:

0F0A5244.jpg
0F0A5261.jpg
0F0A5253.jpg
0F0A5254.jpg
Closeup2.jpg
0F0A5256.jpg
0F0A5277.jpg
0F0A5257.jpg
0F0A5259.jpg
0F0A5300.jpg
0F0A5303.jpg
0F0A5318.jpg
7F0A5290.jpg
8F0A5290.jpg
0F0A5223.jpg
0F0A5228.jpg
0F0A5235.jpg
0F0A5202.jpg
0F0A5213.jpg
0F0A5203.jpg
0F0A5204.jpg
0F0A5210.jpg
0F0A5207.jpg
0F0A5208.jpg
0F0A5241.jpg
0F0A5239.jpg
9F0A5290.jpg
9F0A5293.jpg
9F0A5294.jpg

Design Vision

Kitchen1.png
Kitchen2.png
Kitchen3.png
Kitchen5.png
HallBath.png
HallBath5.png
MasterBedroom.png
Office2.png
Laundry.png
Before
IMG_0332.JPG
After
0F0A5244.jpg
Before
IMG_0329.JPG
After
0F0A5259.jpg
Before
IMG_0323.JPG
After
0F0A5318.jpg
Before
IMG_0320.JPG
After
0F0A5319.jpg
Before
IMG_0333.JPG
After
0F0A5213.jpg
Before
unnamed.jpg
After
0F0A5239.jpg
Before
IMG_0341.JPG
After
9F0A5290.jpg
Before
IMG_0339.JPG
After
9F0A5293.jpg